banner
Ergenekon

Ergenekon

Göktürkler; düşmanlarının korkulu rüyası, cenk meydanlarının yenilmez savaşçılarıydılar. Er meydanında yenilmeyen Türkleri mağlup etmenin tek yolu vardı; hile ve tuzaklar. Böylelikle düşmanın sinsilikleri karşısında Göktürkler ağır bir yenilgiye uğradı. Artık güven içinde yaşayabilecekleri bir yurtları yoktu. Kendilerine dağların arasında gizlenen kuş uçmaz kervan geçmez Ergenekon’u yurt edindiler. Burada yerleşip ve yeniden çoğalıp güçlendiler!
Sonunda Ergenekon’dan çıkıp varlıklarını dosta düşmana kabul ettirme vakti geldi.

Türklerin kağanı Börteçine Kağan şöyle seslendi halkına:
"Ey Türk milleti ! Büyük gün geldi. Bugün tarihi bir gündür. Az sonra buyruğumla Türk Avullar, boylar, obalar Ergenekon’u terk ederek dünyaya dağılacağız. Atalarımızın soyunun kırıldığı topraklara tekrar dönecek ve Türk töresinin ölmezliğini bir kere daha dünyaya duyuracağız."

Ergenekon destanında bir milletin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi halinde tüm dünyanın hilelerine nasıl karşı koyabildiğini görecek, çağdaş hilelere karşı durmanın yollarını atalarımızın saflığından öğreneceksiniz.

Çünkü destanını bilmeyenler yeni destanlar yazamazlar.

Liste Fiyatı: 4,58
Yayın Tarihi: 01.10.2007
ISBN: 9789944714105
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 88
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ergenekon/99530.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:287326/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner