Evdeki Düşmanlar

Antik Roma’da kölelerin sayısı özgür vatandaşlardan çok daha fazlaydı. Romalıların en çok korktukları insanlar, ‘evdeki düşmanlar,’ çatılarının altındaki kölelerdi. Yeni evli bir çift kendi odalarında ölü bulunduğunda, evdeki köleler başlarına gelecekleri biliyorlardı. Sığınak olarak dokunulmazlığı olan Ceres Tapınağına kaçarlar. Her taraftan baskı altında kalan yetkililer çözüm arayışı içindedir. Lindsey Davis’in bu seferki gizeminde, tıpkı babası Didius Falco gibi özel bilgi toplayıcısı olan Albia’dan cinayeti çözmesi istenir.
 
“Davis Nisan Şenliği’nin devamında, güçlü bir kadın ana karakter ortaya koyuyor ve mekanı parlak bir biçimde tasvir ediyor: paranoyak bir hükümdarın çoğu zaman ölümcül güvensizliklere sebep olduğu, zehirli bir şehir.”
–Publishers Weekly
 
“Eğlenceli ve ustaca örülmüş. Albia, soyağacına akıllı ve çekici bir ek ve bir Davis romanında her zaman olduğu gibi anlatım o kadar keyifli ki, bıraktığı son izlenim iç ısıtıcı ve ferahlatıcı.”
–The Guardian
 
“Davis, geniş birikimini ve parlak üslubunu okurlarını antik Roma’nın içine çekmek için bir araya getirmiş. Şehrin insanları ve mekanları hem otantik hem de tanıdık...”
–Library Journal
Liste Fiyatı: 355,00TL
Çevirmen: Ayşen Anadol
Yayın Tarihi: 21.02.2017
ISBN: 9786051714424
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 20 cm
Bu üründen 14 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
276,90TL
Kazanacağınız Puan: 460
Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat 249,21TL
Okuma Listeleri:
2 kişi
0 kişi
3 kişi