banner
Evine Hoş Geldin

Evine Hoş Geldin

Sahip olduğu her şeyi talihsiz bir kaza sonucu kaybeden Gabe Callahan, sakin dağ kasabası Angel’s Rest’in ıssız bir dağ evinde tek başına yaşamaya başlar. Kendini yaşamdan soyutlamıştır. Yalnız ve beklentisiz sürdürdüğü yaşamı, kasabada yaşayan Nicole Sullivan ile karşılaşması sonrasında karışır. Gabe’in yorgun ve umutsuz hali Nicole’e tanıdık gelir. Çünkü kendisi de yıllar önce yaşadığı büyük bir yıkımın ardından aynı şeyleri hissetmiş ve her şeyden uzaklaşmak için Angel’s Rest’e yerleşmiştir.
Tanışmalarının ardından yaşadıkları tesadüfler sonucu birlikte geçirdikleri bir gece, onlara hayatlarının belki de en büyük sürprizini hazırlamıştır. Ya aynı yerden ikinci kez kırılacak ya da ayağa kalkacaklardır.

“İkinci bir şansın ve sevginin nasıl da önemli olduğunu derinden hissetmenizi sağlayacak müthiş bir hikâye. Sakın kaçırmayın!”
Susan Wiggs

“Emily March’ın romanları, kalbinize de ruhunuza da iyi gelir.”
Lisa Kleypas

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Gamze Tokgöz
Yayın Tarihi: 14.03.2014
ISBN: 9786055092627
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 375 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/evine-hos-geldin/334158.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:169435/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner