banner
Fahişe

Fahişe

Heloise Lewis, oğlunun hiçbir okul etkinliğini kaçırmayan, kimsenin pek hatırlamadığı bir işi olan, sade görünümlü bir anne ve mahallenin en genç dulu. Fakat aynı bölgenin gizli otel odalarında o hayallerinizin kadını – tabii ona saatlik ücretini ödediğiniz sürece.

Şimdi, tam on yıl sonra, dört bir yanı kuşatılmış durumda. Onu şaşırtmacalı sorularıyla boğan eski ihmalkar muhasebecisi, imalarıyla onu diplere çeken tehlikeli bir adam ve güvenini bir bir sarsan çalışanları. Yakın civarda bir kenar mahalle patroniçesi arabasında ölü bulunduğunda gerçek tehlike başlamıştı. Bu bir intihar mıydı yoksa cinayet mi? Doğru düzgün eğitim almamış, gerçek anlamda ailesi ve arkadaşı olmayan Heloise, hayatını yeniden kurmak zorunda – bir kez daha. Ortadan kaybolmak işin kolay kısmı. Asıl mesele, yeni bir hayata başlayacak kadar uzun yaşamak.

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Harun İçöz
Yayın Tarihi: 22.08.2014
ISBN: 9786054629718
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 82 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/fahise/346814.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:963005/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner