banner
Fasting in Islam and the Month of Ramadan

Fasting in Islam and the Month of Ramadan

İslam, iman vesilesiyle insanları güzele ve hakka hidayet eder. Hakiki imanın kuvveti ve kalıcılığı ise ibadete bağlıdır. Bu seçkin eser, İslam’ın beş esasından bir olan Oruç ibadetini; farz olan Ramazan ayı orucu yanında kaza, kefaret, nezir ve nafile oruç ibadetlerini faziletleriyle beraber ele almaktadır.
Yazar Dr. Ali Budak, mübarek Ramazan ayına matuf “itikâf,” bin aydan daha hayırlı olan “Kadir gecesini ihya etme” ve “sadaka-i fıtır” ibadetlerinin nasıl yerine getirileceğini doyurucu bir üslupla okurlara sunuyor. Ayrıca, sahur ve iftar, oruç için niyet, yaşlı ve hastalara tanınan kolaylıklar, fidye, kadınlara mahsus hallerde orucun kazası ile orucu bozan ve bozmayan hususları detaylı bir şekilde izah ediyor.
Orucun ferdi ve içtimai yönlerini, beden ve ruh sağlığı üzerindeki fayda ve faziletlerinin tamamını bu kapsamlı eserde bulabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 17,13
Orijinal Adı: İslam’da Oruç ve Ramazan Ayı
ISBN: 9781597849197
Dil: İNGİLİZCE
Sayfa Sayısı: 214
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/fasting-in-islam-and-the-month-of-ramadan/393710.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1176001/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner