banner
Felsefe-i Ula

Felsefe-i Ula

Maddi hayatın elem ve zevkleri arasında bunalmış görünen insanlar bile zaman zaman vicdanlarından kopan bir soru karşısında bulunurlar: nereden gelip nereye gidiyoruz?
Yaratılışının başından beri, insanlık kendini huzursuz eden bu karmaşık sorunun çözümü için didinmiş, bir nur, bir ışık bulmak umuduyla çırpınıp durmuştur. Huzuru ve rahatı kaçıran, bu usandırıcı ve uzun uzadıya çaba isteyen sorudan kurtulmaktan ümidini kesen kimi azimsizler, her şeyi inkar ederek işi çözüvermek istemiş, fakat bu kez daha karanlık labirentlere düşmüşlerdir.
Bu eser, insanlığı öteden beri meşgul eden sorunlardan en önemlilerine değinmek ve insanların bu sorunların çözümü yolunda neler düşünmüş, hangi vadilere sapmış, ne gibi teoriler kurmuş olduklarını anlatacak, bu yollardan hangisinin daha doğru, daha makul olduğunu araştıracaktır.

Liste Fiyatı: 0,00
Derleyici: Nuri Çolak
Yayın Tarihi: 31.12.1994
ISBN: 9789757732501
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 456
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/felsefei-ula/5063.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:285191/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner