banner
Filistin Çıkmazdan Çözüme

Filistin Çıkmazdan Çözüme

Filistin sorunu geçen yüzyıldan bugünlere miras kalan en önemil çatışma alanlarının başında gelmektedir. İsrail'in kurulması ve Filistin topraklarını işgal etmesiyle ortaya çıkan ortadoğu sorununun bu denli öneli hale gelmesinin temelinde, çatışan tarafların kimlikleri kadar bölgenin temelinde, çalışan tarafların kimlikleri kadar bölgenin özellikleri de yatmaktadır. İşgal askeri sonuçlarını aşarak siyasi, kültürel ve ekonomik boyutları da olan, uluslararası bir sorun haline gelmiş ve bölgenin kadin kültürlerini paylaşan tüm ulusların ilgi alanına girmiştir.

Bu kitap filistin sorunun uluslararası ilişkiler disiplini içinde ele alarak irdelemeye çalışmaktadır. Filistin'in bölünmesinden barış sürecine, ikinci intifadan bu yana yaşanan gelişmeleri ile almakta, tarafların hukuki, ekonomik. Askeri pozisyonlarını karşılaştırmalı olarakincelemektedir.

Liste Fiyatı: 16,00
Yayın Tarihi: 16.06.2003
ISBN: 9789756614105
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 437
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
Boyut: 14 x 23 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/filistin-cikmazdan-cozume/53556.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:46161/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner