banner
Folklor Tadqiqot Va Ekspeditsiya Metodı Hamda Teknikalari Ma’lumotnomasi

Folklor Tadqiqot Va Ekspeditsiya Metodı Hamda Teknikalari Ma’lumotnomasi

Bu kitap folklor araştırmaları ve derlemelerine ilişkin bir metod kitabıdır. Ayrıca araştırma ve derlemelerinin tekniklerini ortaya koyan bilgilendirme dokümanıdır. Ardahan Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdoğan Altınkaynak ile aynı üniversitenin öğretim elemanı Şahsenem Dokuzluoğlu’nun birlikte hazırladıkları kitap ,Lâtin harfleriyle Özbek türkçesi olarak kaleme alınmıştır.
Folklor araştırması yapan bilim adamları, araştırmacılar, derlemeciler için Özbek halk külütründen yarralanılarak hazırlanan bu kitap,  özellikle üniversitelerimizin Çağdaş Türk Edebiyatı ve  Lehçeleri Bölümlerinde okuyan öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri, Halk Bilim Bölümü öğrencileri için bir başvuru kitabıdır.
Kitapta ; folklor araştırma metodları ve bu metodlara ilişkin nazariyeler ; özel konulu tez, araştırma, derleme, yazma gibi ekspeditsiyaların metod ve teknikleri ; folklorun antropoloji, coğrafya, edebiyat, ekonomi, felsefe, moda, musikî, filoloji, siyaset bilimi, sosyoloji, tarih gibi bilim dallarıyla ilgili alâkaları, folklorun alt dalları ile olan örneklerine metodik yaklaşım verilmektedir.

Liste Fiyatı: 100,00
Yayın Tarihi: 30.04.2024
ISBN: 9786053252962
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
74,10

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 148

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 66,69
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/folklor-tadqiqot-va-ekspeditsiya-metodi-hamda-teknikalari-malumotnomasi-/681747.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11887525/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner