banner
Gece Dersleri

Gece Dersleri

“Vicdan azabıyla zehirledim ciğerlerimi. Yüce sınıfından nefret eden kötü bir evlat olduğum için.. Ne acıklı bir çocukluk, iç kanaması dindirilemeyen senin küçük kızınınki.. Suçluluk duygusuna nasıl da kaptırdım yüreğimi.. ‘Ah devrim tanrıları, kurtların önüne atılmaya razıyım, bağışlayan siz olun..’”
Latife Tekin’in çok tartışılan romanı olan Gece Dersleri devrimi, yoksulluğu, yeraltını, parçalanmışlığı, kadınlığı ele alıyor. Politik örgüt içerisinde birey olarak kendisini bulmaya çalışan Gülfidan’ın gitgide kendi içine dönen ve adeta bir sayıklamaya dönüşen hikâyesini anlatıyor. Devrimci çevrenin ruhunda açtığı gedikten kurtulmaya çabalayan, çabaladıkça dibe savrulan taze bir ruhun izini sürüyor. Zengin bir teknikle ve sarsıcı bir üslupla ilerleyen romanı, en iyi kahramanın ağzından dökülen cümle özetliyor: “Ah hayatım, hiç benim olmadın.”
“Gece Dersleri... kendimize, birbirimize masalı, söylencenin, büyünün içinden değil, kendi saflığımızla bakmanın üst dili.”
M. Sadık Aslankara

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 7,00
Yayın Tarihi: 18.05.2016
ISBN: 9789750511134
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 191
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 227 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gece-dersleri/284561.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:24956/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner