banner
Gece Işıltısı

Gece Işıltısı

Hayat, fanidir. Bu fanilik içinde ebediliğin sırrını yakalamaktır esas olan. Bu yüzden; şiiri şuurla akraba gören bir anlayış, idrak ettiği zaman kavramını çok geniş tutar. Onun için geçmiş önemlidir. Ama bugün ve gelecek daha da önemlidir. Gelecek ise bugünün çabalarıyla kurulacaktır. Bugün ise; insan ve hayat demektir. Ama insanda ve hayatta şiiri, başka bir deyişle estetiğe bürünmüş hakikati kavramak ve kavratmak bir şairin asıl görevi olmalıdır.
Bu kitaptaki denemeler, böyle bir niyet ve gayretin ürünü olarak yazıldı. Bu metinler; bu güne, hayata ve insana bakıyor ama onları, oluşları, zahiri görüntüleriyle değil derinlikteki sebep ve hikmetleriyle kavramaya çalışıyor ve bunları okurla paylaşmak istiyor. İnsana ve hayata bakarken nereye ve nasıl bakmamız gerektiği konusunda bir gayret olarak algılanması gereken bu denemeleri böyle bir amaçla sizlere sunuyoruz.

Liste Fiyatı: 7,18
Yayın Tarihi: 01.04.2006
ISBN: 9789759089078
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 159
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 9 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gece-isiltisi/82034.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:107531/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner