banner
Gecenin Şahidi

Gecenin Şahidi

“Düşündürücü ve sarsıcı bir hikâye.” The Guardian

“Müthiş!” The Telegraph

“Bu sarsıcı çıkış karşısında hem heyecan duyduk hem de keyif aldık. Kitabındaki cesur ana karakter gibi, Desai de korkusuzca bugünkü Hindistan’ın görünen yüzünün altındaki problemleri açığa vurmuş.” Costa Ödülü Jürisi

“Çok önemli konular ve yalvaran bir ana karakter.” BBC, Jane Garvey

Kuzey Hindistan’daki küçük bir kasabada çıkan yangında bir ev tamamıyla harap olur. Görevliler evin içinde inanılmaz bir manzarayla karşılaşırlar: Ciddi şekilde yaralanmış küçük bir kız ve on üç cansız beden.
Bölgedeki güvenlik güçleri akıl almaz bir şekilde on üç kişinin öldürülmesinin sorumlusu olarak küçük Durga’yı suçlarlar. Diğer taraftan açık fikirli, geleneklere pek de uymayan sosyal görevli Simran Singh, Durga’nın suçsuz olduğuna inanır. Simran gerçeği ortaya çıkarmak adına otoritelere karşı gelirken kendi yaşamını da sonsuza dek değiştirecek korkunç gerçeği keşfeder.

2010 Costa Kitap Ödüllü Gecenin Şahidi, hem Durga’nın hem de Simran’ın dilinden benzeri olmayan bir anlatımla, okuru Hindistan’ın kalbine götürerek “gelenek” adı altında ve erkek söyleminin egemen olduğu toplumlardaki kadınların yazgılarını, hatta yazgısız kalışlarını dillendiriyor.

Liste Fiyatı: 50,00
Çevirmen: Sevil Christine Sarıkaya
Yayın Tarihi: 05.09.2012
ISBN: 9786055514860
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 286
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 138 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gecenin-sahidi/280923.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:67933/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner