banner
Genç Felsefeciye Mektuplar

Genç Felsefeciye Mektuplar

Kariyer yerine yaşanmış bir hayat yaşa. Doğru olanın korunmasında yer al. Yaşanan özgürlük, yaşadığın birkaç kaybı telafi edecektir. Diğerlerinin tarzını beğenmiyorsan, kendininkini geliştir. Çoğalmanın hilelerini bil, sohbetlerde kendini ortaya koy ve o zaman çalışmanın keyfi günlerini doldurur.

Yukarıdaki alıntının yer aldığı Genç Felsefeciye Mektuplar çok satan ve dünya çapında bir provokatör olan Christopher Hitchens’in radikal, at sineği, başına buyruk, asi ve sabırsız genç bay ve bayanlardan oluşan gelecek kuşaklara ilham verdiği sıra dışı bir çalışma.

Asil ruhlu muhaliften, baş belası gereksiz kişilere kadar tüm “muhalif konumları” inceleyen Hitchens, sonraki kuşaklara kendisine ilham veren zihinleri ve aykırı kişileri tanıtıyor; Emile Zola, Rosa Parks ve George Orwell gibi yol göstericilerden faydalanıyor.

Genç Felsefeciye Mektuplar kendine güvenen siyasetçilerin suyunu çıkarırken, samimiyetsiz aydın sınıfının hâkimiyetinde paha biçilmez kıymetteki bir korkusuzlukla, kabul görmüş fikirleri ve basındaki görüş birliğini lime lime eden harikulade bir eser.

Liste Fiyatı: 12,04
Çevirmen: Zeynep Ertan
Yayın Tarihi: 06.10.2008
ISBN: 9789759961756
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 314 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/genc-felsefeciye-mektuplar/118720.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:210495/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner