banner
Genç Werther'in Acıları

Genç Werther'in Acıları

Bana "Kitaplarını yollayayım mı?" diye soruyorsun.Dostum, Tanrı aşkına onları benden uzan tut.Benim artık bir rehbere, kışkırtılmaya ve alevlenmeye ihtiyacım yok! Yüreğimin heyecanı bana yeterli.Üstelik onu uyutacak bir ninniye bile ihtiyaç duyuyorum.Bu ninniyi de Homeros'ta fazlasıyla buluyorum.Kaç kez kanım kaynayıp taşarken, onun yardımıyla söndürmüşümdür! Ah, sen bu yüreği bilmezsin! O ne denli, ne uçarıdır bilsen! Bunu sana mı soruyorum? Sen ki benim tehlikeli bir durgunluktan çoşkun bir sevince, tatlı bir hüzünden azgın bir çırpıntıya düştüğüme tanık olarak, kaç kez benim için kaygılanmış, üzülmüşsündür!

İşte bu nedenle, kalbimi hastalanmış bir çocuk gibi nazlandırıyor ve şımarmasına ses çıkarmıyorum.Sakın bunu kimseler duymasın!Çünkü öyle insanlar vardır ki, onlara göre bu büyük bir suç, bir günahtır.!

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 2,78
Çevirmen: Metin Ayhan
Yayın Tarihi: 14.06.2004
ISBN: 9789756457375
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 343 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/genc-wertherin-acilari/60173.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:101119/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner