banner
General

General

Sahte dijitallerle hazırlanan “Balyoz Güvenlik Harekât Planı” kapsamında TSK’nın 55 muvazzaf general ve amirali ile çok değerli kurmay subayları rehin alınmıştır.

TSK’nın ancak zamanımızda gerçekleşebilecek bir yeni mücadele türüyle general ve amirallerini ve kurmay albaylarını rehin verdiği gerçeğini Türk halkı bilmeyebilir, bilenler de göz ardı edebilir.

Ancak; yerli ve yabancı, olayı bilimsel ve tarafsız olarak takip eden herkes için gerçek şudur: “Türk Ordusu bir komplo ile komutan ve subayları derdest edilebilen bir ordu görünümü arz etmektedir.”

İşte mücadele edilmesi gereken konu budur ve bu durumdan çıkmak Türk entelektüelinin birinci vazifesidir. Gelecek nesillerimize bu meşum olayı miras bırakamayız. Bu komplo bir kez sonuca ulaşırsa, bir başka deyişle, bu komplodan onurlu bir şekilde çıkılamazsa, gelecek nesiller, çocuklarımız, ordusu her an derdest edilebilecek bir ülkenin çocukları olacaktır.”

Türk Hava Kuvvetleri Plan Prensipler Daire Başkanı'yken 2009 senesinde sahte dijital verilerle kendisine atılan bir iftirayla tutuklanan emekli Tümgeneral Yalçın Ergül'den son yılların en büyük travmasını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren çarpıcı bir eser. Etkisinden uzun zaman kurtulamayacaksınız.

Liste Fiyatı: 21,30
Yayın Tarihi: 17.02.2014
ISBN: 9786056460203
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 402
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 23 cm

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 15,33
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner