banner
Genetik Mühendisliği (rüya mı kabus mu?)

Genetik Mühendisliği (rüya mı kabus mu?)

Bu çalışma tarşımanın genetik mühendisliğine kuşkuyla yaklaşan tarafını yakından tanımanızı sağlayacak. Mae-Wan Ho, tıpta yarattığı devrimle milyonlarca insanın hayatını kurtaran, tarımda getirdiği yeniliklerle çevrenin korunmasına çok büyük katkılarda bulunan genetik mühendisliğine bambaşka bir açıdan bakıyor. Kitabında bilimsel kanıtlar temel alan ve kendisi de önemli bir bilim adamı olan Ho, genetik mühendisliği tartışmasının en önemli isimlerinden biri.
Ho genetiği çağımız gerçekleriyle bir arada ele alıyor; pazar ekonomisinin, böyle bir gücün kötüye kullanılmasını neden kolaylaştıracağını; büyük sermayenin bilimi nasıl da şimdiden parmağında oynattığını; hiçbir şeyin farkında olmayan biz dünyalıların, aslında korkunç bir felakete doğru sürüklendiğimizi anlatıyor. Klonlanan koyun Dolly; fare sırtından üretilen insan kulağı; başsız kurbağa ve şimdi de insan denekler: Yoksak kâbus gerçek mi oluyor?

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Emral Çakmak
Yayın Tarihi: 07.06.2001
Orijinal Adı: Genetic Engineering: Dream or Nightmare?
ISBN: 9789754582253
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 300
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/genetik-muhendisligi-ruya-mi-kabus-mu/33922.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:170449/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner