banner
Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı

Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı

İş Planı, hem kurulması düşünülen, hem de kurulmuş ve faaliyette olan tüm şirketler için temel stratejik bir doküman, kontrol aracı ve yol haritasıdır. Koyduğumuz hedeflere ulaşıp ulaşamayacağımızı, bu yolda giderken ortaya çıkabilecek sorunları göstermesi ve bu sorunların nasıl çözülebileceğini henüz sorun ortaya çıkmadan düşünmemize olanak sağlaması açısından çok önemlidir.
Bunun yanı sıra, zaman içerisinde hedefimize doğru giderken ortaya çıkan sapmaları göstermesi ve bunları düzeltmemize olanak sağlaması açısından da ayrı bir önem taşımaktadır.
Kitabın hazırlanmasındaki temel amaç, bir iş kurmayı düşünen girişimcilere ve faaliyetlerine devam eden küçük ve orta boy işletmelere İş Planı'nın nasıl yapılması gerektiğini basit ve hızlı anlaşılır bir şekilde göstermek ve anlatmaktır.

Liste Fiyatı: 27,00
Derleyici: Tufan Karaca
Yayın Tarihi: 08.02.2020
ISBN: 9786054566211
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 178
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 93 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/girisimciler-icin-kolay-ve-hizli-is-plani/259470.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10922973/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner