banner
Gizemli Gelinlik

Gizemli Gelinlik

Eğer dört kadın tarafından giyilen yüz yıllık bir gelinlik olsa ne olurdu?
Bu kadınlar kimler olurdu?
Hayatları nasıl olurdu?
O gelinlik nasıl kısmetlerine düşerdi?
Neden o gelinliği giyerlerdi?
Gelinlik eskimez miydi?
Hepsine de hiç kusursuz uyabilir miydi?

SONSUZ BİR AŞK, İNANÇ VE KURTULUŞ HİKÂYESİ
Charlotte’un şık bir gelinlik butiği vardır. Gelinleri, bu büyük gün için hazırlamak onun yeteneği ve tutkusudur. Ama kendi düğünü yaklaşırken, mükemmel gelinliği bulamaz ve Tim’le evlenmek konusunda kararsızdır.
Sonra Charlotte, bir açık arttırmada, eski bir sandık içinde bir klasik gelinlik satın alır. İnci ve satenlerle parlayan, el dikimi ve modası hiç geçmemiş yepyeni bir gelinlik… Fakat bu gelinlik nereden gelmiştir? Kim giymiştir? Kim onu bu sandığa kilitlemiştir? Ve bu gelinliğin, “kutsanmış olduğunu” ısrarla söyleyen mor kıyafetli adam kim olabilir?
Charlotte gelinliğin hikâyesini araştırır ve kendi aşk hayatından uzaklaşır. Gelinliği giyen kadınları buldukça başka bir hikâye oluşmaya başlar; 1912’de Emily. 1939’da Mary Grace. 1968’de Hillary. Hepsinin hikâyesi acıyla, umutla dolu ve hepsinin ortak bir noktası vardır. Yüz yıllık gelinliğin ipleriyle örülmüş bir hikâye… Cesaret ve inancın gücü, Charlotte’un gerçek aşkı bulmasına yardım edebilir mi?


Gizemli Gelinlik, bir tek Rachel Hauck’un ortaya koyabileceği ilginç hikâye kurgusuyla sizi daha ilk sayfasında cezbedecek.
-JENNY B. JONES, Save the Date ve There You Will Find Me kitapları¬nın ödüllü yazarı.
Gizemli Gelinlik, gizemli bir gelinliğin tarihi boyunca geçmişi ve şimdi¬yi bir araya getiren kalıcı aşk masallarını anlatıyor. Canlı ve hareketli karak¬terleri, iddialı kurgusu ve memnun edici sona ermesiyle okuyucuyu sayfalar boyunca büyülemeyi başarıyor. Tavsiye olunur!
-DENISE HUNTER, Surrender Bay ve The Accidental Bride kitapları¬nın bestseller yazarı


Yetenekli romans yazarı Rachel Hauck, bize modern bir aşk öyküsünü hızla gelişen bir esrarın çözülüşü eşliğinde tatlı tatlı okutuyor. Okunacaklar listenizi şöyle bir karıştırın derim çünkü kurtarılma ve merhamet gibi ikiz temaları kısmadan ve sakınmadan yansıttığı öyküsüyle Gizemli Gelinlik ilk sıraları hak ediyor.
-SHELLIE RUSHING TOMLINSON, Sue Ellen’s Girl Ain’t Fat ve She Just Weighs Heavy kitaplarının yazarı

Bu öykü kulağıma çalındığında elime alıp içine dalmak için sabırsızlan¬maya başlamıştım bile. Yüz yılı aşkın bir zaman dilimi içinde dört ayrı kadı¬nın giydiği tek bir gelinlik… nasıl olabilirdi? Evet, bal gibi olurdu! Kalbime sıcacık geldi hikâyedeki bu dört kadın ve o mühim gelinlikleri. Gelin der¬gilerinin sayfalarını birazcık karıştırmış, evlilik programlarını izlemiş ya da gelin olma, o bembeyaz gelinliği giyme düşleri faslını yaşamış olanlar için Rachel Hauck unutulmaz bir öyküye imza atıyor.
-MARYBETH WHALEN, The Mailbox, She Makes It Look Easy ve The Guest Book kitaplarının yazarı, www.shereads.org kurucusu

Kafaca ilerisinde oldukları çağların ürünü, halef ve selef nesillerden kadınları birbirine yaklaştıran, yumuşacık anlatımıyla gerçekçi hayatlar, gerçekçi aşklar. Aşk, inanç, sırlar ve enfes bir gelinlikle bağlanan güzel bir hikâye. Gizemli Gelinlik’le kazanan biri daha var, Rachel Hauck!
-LISA WINGATE, Ulusal çok satan ve Carol ödülleri sahibi, Dandelion Summer ve Blue Moon Bay kitaplarının yazarı.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Meray Şen
Yayın Tarihi: 03.05.2016
Orijinal Adı: The Wedding Dress
ISBN: 9786054688098
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 360
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 55 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gizemli-gelinlik/296461.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:49051/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner