banner
Gökyüzü Hapsi

Gökyüzü Hapsi

“Azar azar, Elsa kapanından sızıp evin her köşesine yerleşti. Yemek masası onun iki kat altında ve odanın karşı tarafında olmasına rağmen masada olduğunu hissediyordum. Geceleri, benimle yer değiştiriyordu; o benim rahat yatağımın tadını çıkarırken ben onun havasız oyuğunda kıvranıyordum.”
 
Bu sıradışı romanda, 1940'larda Hitler Gençliği üyesi olan  Johannes,   ailesinin, Viyana'daki büyük evlerindeki bir duvarın ardında Elsa adlı bir Yahudi kızını sakladığını keşfeder. İlk korkuları ilgiye,  sevgiye ve  takıntıya dönüşür. Ebeveynlerinin ortadan  kaybolmasından sonra, Johannes onun hayatta kalmasından  sorumlu olan tek kişi olan Elsa'nın varlığının farkında olan tek kişi  olduğunu anlar. Savaşın  sonunda ilişkileri tutkuyla takıntı,  bağımlılıkla kayıtsızlık, sevgiyle   nefret  arasında gelip giderken bir anda kaybetme olasılığıyla da  yüzleşirler.
 
Gökyüzü Hapsi, insani ruhun en karanlık köşelerini çıplak bırakarak  gerçekleri hem siyasi hem de sosyal yönleriyle inceliyor.

Liste Fiyatı: 60,00
Çevirmen: İlayda Dinç
Yayın Tarihi: 09.01.2019
ISBN: 9786059158879
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 480
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gokyuzu-hapsi/489150.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7798146/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner