banner
Gönül Ticareti

Gönül Ticareti

Gönül Ticareti, popüler yazınımızın sevilerek okunan yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın öykülerini derleyen kitabıdır. Romanlarıyla geniş okur kitlelerine seslenen Gürpınar, öykülerinde de usta bir anlatıcı kimliği gösterir. Gönül Ticareti’nde, bütün roman ve öykülerinde olduğu gibi, zamanının yaşamından sahneler, okurları “daha yüksek bir felsefeye ulaştıracak” bir yaşam dersi vermek amacıyla kimi zaman hüzünlendirerek, kimi zaman da güldürerek anlatılır. Öykülerde, toplumdaki hemen her tipin bir karşılığı vardır ve bu tiplerin içinde yaşadığı toplumsal çevreler, mekânlar, evler, sokaklar bütün ayrıntılarıyla canlı, renkli ve gerçekçi bir anlayışla çizilmiştir.
Hüseyin Rahmi’nin dili, ne yazık ki günümüz gençliğinin anlayamayacağı oranda eskimiştir. Bundan dolayı Gönül Ticareti’nin dili, anlatımına elden geldiğince dokunulmayarak günümüz diline uyarlanmış; metinde geçen, zamanın yaşamıyla ilgili kimi kavramlar, eşyalar, görenekler ve benzeri özellikler, dipnotlarıyla açıklanmıştır.

Liste Fiyatı: 33,00
Yayın Tarihi: 03.02.2018
ISBN: 9789754473636
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 23,55
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gonul-ticareti/449807.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5331761/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner