banner
Gotlar

Gotlar

Got halkları MS 1. ve 7. yüzyıllar arasında Avrupa boyunca Baltık Denizi’nden Atlantik kıyılarına kadar uzanan coğrafyada binlerce kilometre yol kat ederler. İlk başlarda kimsenin farkına varmadığı önemsiz halk topluluklarıdır. Zaman geçtikçe Roma İmparatorluğu’nun önemli bir silahlı gücü haline gelip kendi devletlerini bile kurarlar.

Bu kitabın amacı, daha önce hiç ele alınmamış yazılı ve arkeolojik bulgulardan yola çıkarak Gotların dramatik tarihlerini yeniden ele almak ve Got kimliğinin değişik zaman ve kullanım alanlarında ne anlama geldiğini araştırmaktır.

Kitap üç bölümden oluşuyor. Her bölüm Got tarihindeki ana evrelerden bahsetmektedir: İlk bölüm 1. yüzyıldan 4. yüzyıla kadar olan dönemdeki Got tarihini, ikinci bölüm Hunların gelişiyle Got halkının yaşadığı hareketlenmeyi, son bölüm de Gotların kurdukları ve Batı Roma İmparatorluğu’nun devamı olan devletlerin tarihini ele alıyor.

Liste Fiyatı: 230,00
Çevirmen: Erkan Avcı
Yayın Tarihi: 13.04.2012
ISBN: 9786055738976
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 488
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 236 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 113,85
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gotlar/272613.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:67509/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner