banner
Güllerim Açtı Seni Görünce

Güllerim Açtı Seni Görünce

High-tech kültürün en çok yararlandığımız nimeti nedir? Şüphesiz, cep telefonu! Peki hiç cep telefonunun aşkla bir ilgisi, aşka bir desteği olabileceğini düşündünüz mü? Hande Özcan, ilk kitabı "Güllerim Açtı Seni Görünce" de aşkın SMS’lerle bozulmadan, büyüsünü, tüm güzelliğini koruyarak yaşanabileceğini ortaya koyuyor! Ve aşkın terminolojisi bambaşka bir boyut kazanıyor! Hiç küçücük bir ekranda birkaç kelimeyle kocaman bir aşk yaşanabileceğini hayal ettiniz mi? "Güllerim Açtı Seni Görünce" bu hayali, yazarın keyifli, benzersiz üslubuyla gözler önüne seriyor!

"Anlatılmaması gereken şeyleri bile anlattılar... Duyulmaması gereken şeyleri onuştular, hissedilmemesi gereken bir kısa mesafeden birbirlerinin ruhlarına değdiler. Ortada kaynayan kazanın içinde fokurdayan şey maalesef bir aşk, bir tutku değildi, bilmiyorlardı. İnsan insana karışıyordu o ağdalı, şekerli koyu karışımın içinde. El ele değmeden bir ruh sevişmesi yaşanıyordu ama cinsiyetler henüz yoktu ortada. Kadın kimdi? Erkek kim? Onların her ikisi de yoktu. İki insan vardı ve aç iki ruh. Onlar sevişiyordu ve bu, tahmininizden çok daha günahsız bir olaydı. Ayıp değildi, zina değildi, günah hiç değildi, sevaptı hatta."
(kitaptan)

Liste Fiyatı: 20,00
Yayın Tarihi: 29.04.2004
ISBN: 9789756287026
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 308
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Bu üründen 13 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gullerim-acti-seni-gorunce/59227.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:97833/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner