banner
Günlük Hayatımızda Kulluk İbadet İlmihali

Günlük Hayatımızda Kulluk İbadet İlmihali

İbrahim Suresi 24 ve 25. ayetlerde “temiz ve güzel söz – kelimetuttayyib” olan kelimeyi tevhid; kökü kuvvetli ve gövdesi sağlam, dalları semaya uzanmış, her mevsim meyve veren bir ağaca benzetilmektedir. Siel, daha önce yayınlanan “Günlük Hayatımızda Tevhid ve Şirk” isimli çalışmasında, bu ağacın kuvvetli kökü olan kelimeyi tevhidi; yani “La ilahe illallah, Muhammedun Rasulullah – Allah’tan başka ilah (tanrı) yoktur, Muhammed O’nun peygamberidir.” sözünü açıklamaya gayret sarfetmişti.

Bu çalışmasında ise, kökü sağlamca atılmış bu ağacın gövdesi ve dalları tarif edilmeye çalışılmaktadır. Yani tevhidin mutlak gereği ve neticesi olan; sadece Allah’a ibadet (kulluk) etmenin ne manaya geldiğini ve bir Müslüman’ın günlük hayatının 24 saatini ve bütün hayatını kuşatacak şekilde bu kulluğu (ibadeti) nasıl yerine getirebileceğini; Kur’an’ı Kerim ve mütevattir sünneten delillerle açıklamaya gayret etmiştir.

Mustafa Siel’in daha önce “Kur’an’da ve Günlük Hayatımızda Tevhid ve Şirk” ile “Ahiret Bilinci” adlı kitapları Ekin Yayınları tarafından yayımlanmıştı.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 29.07.2015
ISBN: 9786055146221
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 364
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 35 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 82,80
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gunluk-hayatimizda-kulluk-ibadet-ilmihali/372453.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1104675/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner