banner
Güven Bana (Özel Baskı)

Güven Bana (Özel Baskı)

Luke Dantry ergenlik çağındayken bir yolculuğa uğurladığı babasının beklenmedik ölümüyle sarsılmıştır ve bu olay kişiliğinde derin izler bırakarak, bir profesör olan babasının bindiği uçağı sabote eden teröristlerin psikolojik yapısını anlamayı hedef haline getirmesine neden olmuştur.

Henüz üniversite eğitimine devam eden ve başarılı bir psikolog olacağının işaretlerini veren Luke, babasının yakın dostlarından biri olan ve zaman içinde annesiyle evlenerek üvey babası haline gelen Henry Shawcross’tan, internet üzerinde sosyal ağları kullanan potansiyel teröristlerin psikolojik profillerini çıkarması ve veri toplaması için teklif alır. Amaç, bu tür insanların sunabileceği veriler sayesinde, Henry’nin politik düşünce grubunun daha tutarlı terör tehdidi analizleri yapmasını sağlamaktır.

Luke, veri topladığı ve iletişim kurduğu profilleri Gece Yolu adı altında birleştirir ve bulgularını Henry’ye sunar. Daha önceki terör tehdidi uyarılarının ciddiye alınmamasından yakınan Henry’nin niyeti gerçekte farklıdır: Bu verileri ve çok zengin bir Arap prensinden aldığı fonu kullanarak, en büyük vahşeti ve yıkımı yaratabilecek teröristleri bulup, sanal bir yapısı olan ama somut hasarlar yaratan bir organizasyon kurmaktır. Ne var ki Jane adında bir İngiliz kadın bu olayı haber alınca, işler fena halde karışır.

“Temelde modern teknolojinin ve sosyoekonomik şartların, ideolojik amaçlar için nasıl imkânlar sunabileceğini işleyen etkileyici bir iyiler-kötüler savaşı senaryosu… Beklenmedik açılımlara götüren sırlar zinciri hoş bir etki ve sürükleyicilik yaratıyor. Kesinlikle okunacak kitaplar listesinin en başında olmalı. ”

Liste Fiyatı: 12,00
Çevirmen: Selim Yeniçeri
Yayın Tarihi: 01.03.2013
Orijinal Adı: Trust Me
ISBN: 9786053480839
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 512
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 147 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/guven-bana-ozel-baski/295096.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:119595/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner