banner
Hayalet Kitap

Hayalet Kitap

Üniversite, Finaller, Korku, İntihar, Arkadaşlık, Güzellik, Düşler, Aşk, Hayalet, Kitap... Hayalet Kitap'ın içinde gezindiği iklimin sert rüzgârlarının çarptığı kavramlar ve imgeler.
İlk hikâye kitabı Düşler Kâbuslar ve Gelecek Masalları ile hayal dünyasının kapılarını aralayan Doğu Yücel, ilk romanında İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsünde geçen bir hayalet hikâyesiyle okuru şaşırtmayı sürdürüyor. Modern çağdan şikâyeti olanlara masallar anlatan bir yeni binyıl nesircisi Doğu Yücel. Klasik bir korku romanının tüm klişelerini hünerle kullanırken bu klişeleri kendi cümleleri ile ters yüz ediyor ve zekice oyunlarla sürprizler hazırlıyor. Hayalet Kitap'ın hayaleti hepimizin hep yapmak isteyip de yapmaya cesaret edemediklerini yapıyor ve yaptırıyor.
Hayalet Kitap, ustalıklı kurgusu, masalları, korku senaryoları, oyunları, sürprizleri ve ülkemizdeki eğitime eleştirel ve mizahi bakışı ile yazarın ilk kitabı Düşler Kâbuslar ve Gelecek Masalları gibi, hayalperestlerin kült kitabı olmaya aday.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 11,57
Yayın Tarihi: 05.11.2002
ISBN: 9789757437925
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 389
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 31 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayalet-kitap/49260.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:185519/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner