banner
Hayallerimin Arka Bahçesi

Hayallerimin Arka Bahçesi

Yüreğinizi ısıtacak, hayal dünyanızda fırtınalar koparacak sımsıcak bir roman

Sığla ağacı… İnsanlar dışarıdan baktıklarında sadece sararmış lifli gövdesini görürler. Oysaki çoğu kişinin farkına varamadığı gerçek değeri onun köklü kızıl yüreğidir, sağlam ve dayanıklı yüreği.

Görünüşte her şey umut vericiydi ancak hiçbir şey hakikati değiştiremezdi. Belli etmemeye çalışsam da eskisinden daha fazla acı çekiyordum. Ne kadar deneseniz de aşk istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabileceğiniz bir lamba değildir. Tek yapabileceğiniz, ele geçirilmesi imkansız bir kale inşa edene kadar duygularınızın etrafına aşılmaz bir duvar örmektir. Ve bu kaleyi inşa eder etmez o kadar iyi gizlersiniz ki kendiniz bile artık onu göremezsiniz. Nick’e duyduğum aşk da işte böyleydi ve nefreti bir giz perdesi olarak kullanıyordum. O, hayatımdaki her şeyi etkilemişti. İlk kez sığla ağacının özüne inemiyor, onun sararmış ve yıkılmaya yüz tutmuş lifli gövdesini görüyordum.

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Hediye Aydoğan
Yayın Tarihi: 15.03.2012
ISBN: 9786054188987
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 81 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayallerimin-arka-bahcesi/270167.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:203941/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner