banner
Hayat Kitabı Kur'an Meal Defter

Hayat Kitabı Kur'an Meal Defter

Hayat Kitabı Kur’an mealimizin ‘mushaf sıra­lı’ ve ‘nüzul sıralı’ versiyonlarından sonra, üçüncüsü olan Meal-Defter versiyonu da nihayet elinizde.
“Niçin Meal-Defter?” sorusunun cevabı bel­li: Zira Kur’an hayat boyu insanın elinden düşmeyecek bir ‘Hayat Kitabı’dır. Kur’an okumak kul eseri kitapları okumaya ben­zemez. Onunla ona iman eden insanın iliş­kisi, sürekli, kesintisiz, her hal ve şartta hayatboyu süren interaktif bir ilişkidir. Her insanın Kur’an ayetleri ve sureleriyle özel bir diyalog geliştirme, ona kendi ‘şimdi ve burada’sından sorular sorup cevaplar alma imkanı vardır. İşte Kur’an okuyan kişinin sor­duğu bu soru ve cevapları kaydetmesinin ve onları unutulmaktan kurtarmasının en emin yolu elinin altında bir Meal-Defter bulun­durmaktır. Kişi, Kur’an’la girdiği interaktif ilişkinin gelişim süreçlerini, ancak bu sayede izleyebilir.
Sizi Hayat Kitabı Kur’an mealimizin Meal-Def­ter versiyonuyla başbaşa bırakıyor, Kur’an ayetleri arasında yapacağınız ömürlük yol­culuk sırasında aklınıza gelenlere, Meal-Def­ter’in Defter’ini tanık kılmanızı salık veriyo­ruz. Zira söz uçar, yazı kalır.

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 30.03.2018
ISBN: 9786059304641
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 792
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 21 cm

Bu üründen 515 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayat-kitabi-kuran-meal-defter/457211.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5731026/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner