banner
Hayatınızın En Güzel Yılı

Hayatınızın En Güzel Yılı

Hayatınızın En Güzel Yılı hayatınızda sizi ilerlemekten alı koyan hayallerinizi nasıl açığa çıkarağınızı; geçmişle nasıl barışacağınızı ve etkileyici bir gelecekte sizi destekleyecek sağlam temeli; tertemiz yeni bir sayfayı nasıl açacağınızı ve asıl, anı yaşamayı, sıradan dakikalarınızı nasıl sıradışı anlara dönüştürebileceğinizi gösteriyor. Debbie Ford'un markalaşmış, kolay anlaşılır üslubu, yol göstericiliği ve güven veren bilgeliğiyle bu kitap, yıllardır hayal ettiğiniz hayatın tam şuanda nasıl başlayabileceğini gösteriyor.
Hayal ettiğiniz yaşamın size gelmesini bekliyor olabilirsiniz. Sonunda daha fazla başarı, para, aşk ve mutluluğa sahip olduğunuzda, o gününde geleceğini umuyorsunuz ya da...Ya da, birçokları gibi, yarın bugünkü hayatınızda sizi daha iyi hissettirecek bir şeylerin olmasını bekliyorsunuz. Ama o yarın hala gelmedi mi? Gerçek burada ve şimdi yer alırken, hayatınızın en güzel yılının oralarda bir yerlerde olduğunu, gelecekte saklandığı yanılsamasını kırmanın şimdi tam zamanı.

Liste Fiyatı: 7,31
Yayın Tarihi: 26.09.2005
ISBN: 9789759064143
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 144
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayatinizin-en-guzel-yili/73886.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:113569/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner