banner
Hazan'da Damlalar

Hazan'da Damlalar

Cumhuriyet dönemi subayı olan dedeme ait üç defterden derleyerek hazırladığım bu kitapla, dedemin duygu ve düşüncelerinin iletilmesine aracılık edebildiğim için mutluyum.
 
Dedemin bir şiirinden ve görüşleriyle ilgili yazdıklarından birer kesit aşağıda paylaşıyor; aydınlığa uzanan mesajlarını keşfetmeyi, önce düşündüren sonra iyi hissettiren sağaltıcı duygularıyla hemhâl olmayı okuyucunun ilgisine bırakıyorum.
-A. Tufan Palalı
 
“… Tarihte başkomutanların idarecilerin çorapsız çizme giyenlerini, vatandaşıyla beraber ot çayır yiyenlerini gördük. Atatürk’ümüzün Kurtuluş Savaşında, Yemen’de, Trablusgarp’ta sabır ve meşakkat içinde geçen ömrü önümüzde. Onların torunlarıyız; bundan sonra da beyler torunlarımıza örnek olmalıyız; her işimizde, ‘yetmişten yediye kadar’ deyimini örnek alarak torunlarımıza en iyi misali vermek gaye olmalıdır…”
-İ. Hakkı Acaralp’in görüşleriyle ilgili yazdıklarından)
 


Sonu yok bir âleme varınca yolun
Pişman Bir bakış her şeyini alacak
Uzanacak, Fakat Ermeyecek Kolun
Güzelliğin Hep Feryatlarında kalacak
…”
-İ. Hakkı Acarlap’in ‘Senin İçin’ isimli şiirinden)

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 03.12.2024
ISBN: 9786259808697
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Kitapyurdu Fiyatı:
137,50

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 276

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 126,50
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner