banner
Hazreti Ömer / Hidayet Yıldızları

Hazreti Ömer / Hidayet Yıldızları

Hazreti Ömer’in (ra) çok çeşitli ve yüksek özellikleri olmakla beraber, onun en dikkat çekici tarafı adaletidir. Ancak bu, yaradılışında eksik ve zayıf insanın vicdani ölçülerine veya umumun menfaatini esas alan akli melekelerine göre düzenlenmiş bir adalet değildir. Bilakis o, yaratıcının insan için esaslarını ve sınırlarını belirlemiş olduğu, yani insanın kendisini yaratıcı yerine koyamadığı bir adalettir. Bu yüzden biz, Hazreti Ömer’i vahiyle bildirilmiş olan adalete ne kadar uyduğu ve onun tatbik ve yaşanmasına neleri kazandırdığı bakımından incelemek gerektiği kanaatindeyiz.
*
Hidayet Yıldızları serimiz, Resulullah’a (sav) en yakın olan sahabileri daha iyi tanımak, karşılaştıkları sorunlarla nasıl mücadele verdiklerini öğrenmek ve onların hususi özelliklerinden hayatımızı aydınlatacak örnekler çıkarmak üzere hazırlandı. 

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 22.05.2024
ISBN: 9786057100184
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 136
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hazreti-omer-hidayet-yildizlari/683934.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11898476/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner