Hedonizm Suçluluk Duymadan Mutlu Olmak

Keyif aldığın an omzunda beliren o görünmez el, dinlendiğinde içini kemiren o suçluluk, "daha fazlası" için koştururken hiç dolmayan o boşluk... Onları sen icat etmedin; sana miras kaldılar. İki bin yıl önce, tam da senin durduğun yerde duran üç bilge — Demokritos, Aristippos ve Epikuros — bu yükü fark etti ve ona itiraz etti.
Onlar hazzın bir günah değil, hayatın ölçüsü olduğunu; mutluluğun kazanılması gereken bir ödül değil, yaşanması gereken bir hak olduğunu söylediler.
Bu kitap, o üç sesi bugünün diline getiriyor ve sana çoktan hakkın olan bir şeyi geri veriyor: suçluluk duymadan mutlu olma iznini.
Antik bilgeliği bugünün paraya, tükenmişliğe, kıyasa ve ölüm korkusuna dair sorularına uygulayan bu kitap, kapağını kapattığında elinde tek bir cümle bırakacak.
İyi bir hayat, bir gün gelecek büyük bir mutluluk değil; iyi yaşanmış günlerin toplamıdır.
Ve o günlerden biri, bugün olabilir.
Liste Fiyatı: 240,00TL
Yayın Tarihi: 07.08.2026
ISBN: 9786253210557
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Bu üründen 4 adet satın alındı.

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
156,00TL
Kazanacağınız Puan: 312
Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat
140,40TL
Okuma Listeleri:
0 kişi
0 kişi
0 kişi