banner
Hizmet Rehberi Üzerine (Metin ve Açıklama)

Hizmet Rehberi Üzerine (Metin ve Açıklama)

“Hizmet Rehberi Üzerine” adlı eser; Risale-i Nur’a dair çalışmaları ilgiyle takip edilen, bu sahada “Aymaz Ufku” olarak tabir edilen orijinal bir çizgi yakalamış olan Abdullah Aymaz’ın imzasını taşıyor. Kıymetli yazar bu çalışmasında, Risale-i Nur Külliyatı’nın, Sözler, Mektubat, Lem’alar, Şuâlar, Mesnevî-i Nuriye, Sikke-i Tasdik-i Gaybî, Tarihçe-i Hayat, İşârâtü’l-İ’câz, Beyanât ve Tenvirler, Lâhika Mektupları’ndan (Emirdağ Lâhikası, Barla Lâhikası, Kastamonu Lâhikası) alınıp ayrı bir eser olarak ortaya konan “Hizmet Rehberi”ndeki veciz ifadeleri, prensipleri yine Risale-i Nur Külliyatı’na dayanarak izah etmeye çalışıyor.

Biz bu eserin, öncelikle kendi benliğimize ihlâs sırrını yerleştirmeye; nefs-i emmârenin tehlikelerinden kurtulup onun tezkiyesine çalışmaya; ardından da Risale-i Nur’un aydınlığına muhtaç bütün insanlara hizmet götürme düşüncesinin ilk günkü tazeliğiyle uyanışına vesile olacağına inanıyoruz.

Liste Fiyatı:
Derleyici: Abdullah Aymaz
Yayın Tarihi: 01.08.2008
ISBN: 9786055119690
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 392
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 22.7 cm

Bu üründen 432 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hizmet-rehberi-uzerine-metin-ve-aciklama/137795.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:118991/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner