banner
Hocia Darbelerin Efendisi

Hocia Darbelerin Efendisi

“Gülen, gizlenme (Takiyye) sanatının gelmiş geçmiş en büyük ustalarından biridir.”
 
FETÖ/PDY isimli örgütün lideri olarak tanınan Fetullah Gülen, asker değil ama “Darbelerin Efendisi” gibi davranıyor. 17 / 25 Aralık 2013 tarihindeki başarısız darbe girişimi daha soğumadan 15 Temmuz 2016 darbesini kotarmaktan çekinmedi.
Kendisini yıllardır “İslam âlimi” maskesi altında sakladı ama gerçeğin hiçte öyle olmadığı ortaya çıktı.
MİT, “Gülen CIA’nın Orta Asya ayağı.” derken, Sibel Edmond, “CIA Gülen'i kullanıyor.” açıklamasını yapıyor.
Wikileaks belgelerinde, Gülen “CIA’ya hizmet eden biri olarak belirlenirken, bunu teyit edercesine CIA, “Gülen ve hareketiyle beraber çalışıyoruz!” açıklamasını yapıyor.
MİT’çi Gündeş’ten Başsavcısı Nuh Mete Yüksel’e, Aytunç Altındal’dan Necip Hablemitoğlu’na kadar onlarca kişi Gülen’in CIA ajanı olduğunu belgeleriyle ortaya koyuyor.
Gülen’in yanında yıllarca kalan talebelerinden olan Latif Erdoğan,  Gülen’in CIA’ya düzenli rapor verdiğini söylerken, en yakın arkadaşı Nurettin Veren ise Gülen’in direk CIA’ya çalıştığını vurguluyor.
Said Nursi’nin talebelerinden Abdulkadir Badıllı ve Abdullah Yeğin Gülen’in Yahudi’ye çalışan bir CIA ajanı olduğu üzerine açıklamalar yapıyor. 
Gülen’in, MİT eski müsteşarı General Fuat Doğu, MİT elemanı Yaşar Tunagür, Moonların Türkiye temsilcisi Kasım Gülek, Pentagon’da Albay Aylin Rodomisli, Özel Harp Dairesi (ÖHD) elemanları Yahudi asıllı Albay Reşat Taylan ve Üsteğmen Esat Keşafoğlu, General Cemal Tural, asker kökenli Vali Sabri Sarp, Emniyet Müdürü Resul Bey ile ilişkilerinin temelinde ne yatıyor?
Elinizdeki kitap FETÖ/PDY isimli örgütün lideri olduğu bilinen Gülen’in uluslar arası istihbarat ağındaki faaliyetlerini ve ilişkilerini irdeliyor.

Liste Fiyatı: 59,00
Yayın Tarihi: 01.08.2016
ISBN: 9786059288224
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 134 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hocia-darbelerin-efendisi/400871.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1421633/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner