banner
Homeros'tan Aşık Veysel'e Tarihte ve Toplum Yaşamında Körler

Homeros'tan Aşık Veysel'e Tarihte ve Toplum Yaşamında Körler

Bu kitapta, körlerin toplumla sağlıksız şekilde yürüyen ilişkileri bütün yönleriyle sosyal psikolojinin en verimli çalışma alanlarından birisi olan tutumlar çerçevesinde ele alınmakta, körlerin toplumsal ilişkileri temel olarak bilgelik-çaresizlik ikilemi içinde sunulmaktadır.
Kitapta gözlerin görmemesinin gelmiş-geçmiş en büyük Arap Edebiyat ustası, en büyük Arap Edebiyatı eleştirmeni olmaya ya da Nobel Fizik Ödülü almaya engel olmadığının öyküsünü okuyacak; Democritos, Bay Dühring, Ostrovski, Rodrigo, Borges, Ray Charles gibi pek çok kimseyi bir başka yönüyle tanıma olanağı bulacaksınız.
Toplumu körler merkezinde görmeye ve tanımaya istekli, geniş ve zengin içerikli bir tarihsel inceleme olan kitap, eğitimciler, toplum bilimciler ve tarihçiler gibi birbirinden farklı ilgi alanları olan çevrelere hitap etmektedir.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 29.11.2005
ISBN: 9789756193136
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 680
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 20.5 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/homerostan-asik-veysele-tarihte-ve-toplum-yasaminda-korler/75884.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:113856/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner