banner
Hukuka Giriş ve Hukukun Temel Kavramları

Hukuka Giriş ve Hukukun Temel Kavramları

Gözden geçirilmiş ve son değişiklikler ışığında güncellenmiş 12. Baskısını yapan kitap, çıktığı ilk günden beri, Temel Hukuk, Hukuka Giriş, Hukukun Temel Kavramları ya da “Hukuk Başlangıcı” vb.. isimli dersler için binlerce öğrenciye temel ders kitabı olmuştur.
Kitap, her yeni baskısında bir yandan mevzuatta yapılan değişiklikleri işlemekte diğer yandan akademisyenlerden ve öğrencilerden gelen istek/öneri/eleştirileri dikkate alarak okuyucuyla buluşmaktadır. Kitapta konular öğrencilerin kolayca anlayabileceği bir dille ele alınmış, önemli konular dipnot ve detaylı bilgiler eşliğinde işlenmiştir.
Kitapta işlenen konuların daha iyi anlaşılması için her bir bölümün sonuna örnek sorular, cevap şıkları ile birlikte yer almış ve de kitabın sonuna ise resmi sınavlarda çıkmış soru örnekleri eklenmiştir.

Kitapta Bulunan Konu Başlıkları
- Hukuk Kavramı
- Hukukun Belli Başlı Alanları
- Pozitif Hukukun Kaynakları
- Hak Kavramı
- Hukukta Sorumluluk ve Sorumluluğun İşletilmesi

Liste Fiyatı: 16,20
Yayın Tarihi: 01.09.2014
ISBN: 9789750229817
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 432
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 130 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hukuka-giris-ve-hukukun-temel-kavramlari/72076.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:140902/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner