banner
Human Design (İnsan Tasarımı) & Özünüzdeki İnsanı Keşfedin

Human Design (İnsan Tasarımı) Özünüzdeki İnsanı Keşfedin

İdeal hayat eşinize dair net bir açıklama ister misiniz? Daha iyi kararlar almak, ideal kariyerinizi bulmak ve yüksek potansiyelinize ulaşmak ister misiniz? Gerçekten kim olduğunuzu bilmek ister misiniz? Astrolojiden çok daha detaylı olan Human Design (İnsan Tasarımı), tüm dünyada insanların yaşamlarını değiştiren devrimsel bir sistemdir. Doğum tarihinizi, saatinizi ve yerinizi kullanarak, olmak üzere doğdunuz insanı ve sürmeniz gereken hayatı ortaya çıkarıyor.

Chetan Parkyn, size parmak izleriniz kadar eşsiz olan kişisel tasarımınızı, kendi yaşam tablonuzu haritalandırmanıza yardımcı olacak tüm araçları sağlayan ücretsiz bir yazılım ile Human Design’a dair dünyadaki tek kapsamlı rehberi sunuyor.

Kullanımı kolay olan bu kitap eşliğinde, kendi içsel öykünüzü keşfederken arkadaşlarınızın, aile üyelerinizin ve dünya çapında isim yapmış bazı insanların gerçek özelliklerini keşfedebilirsiniz.

Liste Fiyatı: 310,00
ISBN: 9786055524234
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 315
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 24.5 cm

Bu üründen 80 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 213,90
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/human-design-insan-tasarimi-ozunuzdeki-insani-kesfedin/293974.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:228953/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner