banner
Humeynicilik

Humeynicilik

Müellif merhumun kaleme aldığı eser Şia hakkında daha evvelden kaleme alınmış eserlerin içinden itikadi sapkınlıkları Sünnet ve Cemaat Yolu kaidesinden ifşa etmektedir; birinci kısım bunun üzerinedir ve “yeni” hükmü basılmasını elbette gerekli kılmaz kapağına! Şia’nın itikadi bozuklukları üzerine yazılmış çok daha mufassal eserleri kaleme almışdır ulema!

Eserin “orijinal” ve okunmasını gerekli kılan noktası, ikinci kısmın yazılmasındandır; “Humeyniciliğin Sapkın Faaliyetleri” isimli bu bölüm, “İran İslâm Devrimi”nin “tüm Müslümanların kurtuluşu” için faaliyet göstereceğini söyleyen devrimin sorumluları ve “goygoycuları”nın aksine, bizzat “İmam Humeyni” ile görüşen ve onun “Şii sapkınlığını” birinci elden gören ve bu “sapkınlığın” üstelik Şia’nın “gulat fırkaları”ndan da sayılabilecek Nuseyri Esad rejimi ile yaptığı “stratejik ittifak”ının ilk kurbanı bir teşkilâtın başkanı olan birinin acıyı ta içinde hissederek yazmasıyla oluşmaktadır.

Eserin “tehlikeli” görülerek buradaki “Şiî ve goygoycu takımı” tarafından engellenmesinin de, “orijinal” dediğimiz tarafı da işte burasıdır!

Liste Fiyatı: 40,00
Yayın Tarihi: 10.02.2016
ISBN: 9786056525001
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 276 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/humeynicilik/356252.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:994208/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner