banner
Hz. İbrahim'den Bugüne İnsanlığın Direniş Tarihi

Hz. İbrahim'den Bugüne İnsanlığın Direniş Tarihi

Ve silahlar el değişti. Dünün Hz. İbrahim ve Peygamberler çizgisi zulme ve putperest sistemlere karşı olan adil, evrensel insan hakları mücadele sahipleri tarihi süreçle beraber birilerinin devreye girmesiyle gerici oldular.

Dünün putperest, ateist, Nemrut ve Firavun çizgileri de aynı özle günümüze kadar elbise değiştirerek bilerek veya bilmeyerek devrimci oldular.

Asil olan, Evrenin sahibi Allah’ı tanımak; insan hakları, adalet, barış ve özgürlük mücadelesinin öncüsü olmaktır.
Azer ve eşi Tila, mağaraya oğullarını almak üzere geceleyin, kimsenin göremeyeceği bir zamanda giderler. İbrahim’i mağaradan çıkarttıklarında İbrahim bir yıldız görür. “Benim Tanrım budur,” der. Yıldız gözden kaybolduktan sonra, “Bu yıldız benim Tanrım olamaz,” der. Arkasından ayı görür. “Benim Tanrım budur. Işığı yıldızdan daha fazladır.” O da gözden kaybolunca “Bu da değildir,” der. Daha sonra güneşi görür. “Işıkların en büyüğü, benim Tanrım budur,” der. Güneş de batınca kararını verir. “Ben batanları sevmem. Benim Tanrım bunları doğuran ve batırandır,” diyerek âlemlerin Rabbini Nemrut ülkesinde ilk kabul eden kişi olmuştur.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 05.05.2010
ISBN: 9786054394005
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 255
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner