banner
İç Mimarlıkta: İç Mekan Çizimi ve Sunumu

İç Mimarlıkta: İç Mekan Çizimi ve Sunumu

Kitap Tasarım süreci, Düşünce çizimi, Ölçülü çizim, Mekânı Çizmek, Etkileri Çizmek, Melez teknikler başlıklarıyla altı bölümden oluşmaktadır. 176 sayfalık kitabın ana metnini izleyen ve 49 terimi içeren bir sözlük bulunmaktadır.

Bu kitap, iç mekânın çizimler ve modeller aracılığıyla sunumunu anlatır. İç mimarlık disiplini biçim, yapı ve malzeme ile mekân anlayışı ve kullanımıyla ilgilidir. İç mekânı çizmek ve sunmak bu nedenle zordur çünkü çizilen yalnızca biçim değil, biçimin oluşturduğu mekândır. Biçim çizgilerle kâğıda aktarılabilir ama mekân kâğıt üzerinde nasıl anlatılır? Literatür İç Mimarlık Temelleri Dizisi, iç mimariye ve iç mimarinin altında yatan fikirlere giriş niteliğindeki kaynak kitaplardan oluşmaktadır. Kitap içerisinde temel teorileri desteklemek üzere seçilen örneklerde, modern çalışmalardan ayrıntılı detay ve incelemeler sunulmuştur. Böylelikle, kitap tüm iç mimari, tasarım öğrencilerine ve bu konuya ilgi duyan genel okuyucu kitlesine değerli bir kaynak sunar. Bu serideki üçüncü kitap olan İç Mekân Çizimi ve Sunumu, çizim ve modelleme aracılığıyla iç mekânın çizilmesi ve sunulmasına giriş yapar. Kitapta pek çok yöntem ve çizim çeşidi tanıtılır, bunları anlamanın ve kullanmanın yöntemleri anlatılır. Güncel ve geleneksel işlerin detaylı incelemeleriyle temel kuramlar desteklenmiştir, kitap iç mekânı sunma yöntemleri üzerine öğretici ve esin verici bir rehberdir.

Liste Fiyatı: 425,00
Çevirmen: Zeynep Vaizoğlu
Yayın Tarihi: 26.04.2019
Orijinal Adı: Drawing Out The Interior
ISBN: 9789750406003
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 93 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 303,32
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ic-mimarlikta-ic-mekan-cizimi-ve-sunumu/283077.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8695395/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner