banner
İçimdeki Timsah

İçimdeki Timsah

Gerçek ile hayalin, övgü ile eleştirinin arasına çizdiği hassas sınır, edebiyat dünyasına ve sanat camiasına yaptığı kimi zaman hınzırca göndermeler ve keskin gözlem gücüyle Ali Poyrazoğlu okurlarının karşısında…

“Aşk, insanı bir gölge tiyatrosu perdesine dönüştürür. Zihninde kurduğun, bir düşünceye dönüştürdüğün, taptığın sevgilinin gölgesinin yansıdığı bir perdeye…Bedene can veren düşüncedir…Düşünceye saygı, kendinden başkalarını anlamaya, onlarla iletişim kurmaya, onların öyküleriyle ilgilenmeye yöneltir insanı… Öykülerdir insanları düşündüren ve eğlendiren.

Dünyadan geçmek bir meydan okumadır. Sanat meydan okuyanları taçlandırmak için vardır… Sanatla iç içe bir yaşamı seçenler tacı kendileri takar başlarına. Kendileriyle barışık insanların, başkalarını da daha derin bir sevgiyle sevdiklerini biliyorum. Kendimizle barışık yaşadıkça, dünü bugüne, bugünü yarına daha kolay bağlar, başkalarına da daha içten, ‘Seni seviyorum’ diyebiliriz.”

Usta oyuncu, yazar, yaşam koçu Ali Poyrazoğlu renkli, kıpır kıpır yaşamından damıttığı anıları, gözlemleriyle sıradanlığa meydan okuyor. Gerçek ile hayalin, övgü ile eleştirinin arasına çizdiği hassas sınır, edebiyat dünyasına ve sanat camiasına yaptığı kimi zaman hınzırca göndermeler ve keskin gözlem gücüyle Ali Poyrazoğlu yine okurlarının karşısında.

“Ali Poyrazoğlu'nun yazdıklarını okurken, tiyatro ile edebiyat arasındaki gelgitler kafamda canlanır. Yaşama hem gülerek bakar, hem de hüzünlenerek. Dalga geçer, dalga geçmenin ciddiyetini hissettirir. (…)
İçimdeki Timsah kitabındaki bazı anlatılar, bir duyarlığın bilgi ile örülmüş örnekleri.”
Doğan Hızlan

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 26,00
Yayın Tarihi: 01.01.2018
ISBN: 9786051118796
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 80 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/icimdeki-timsah/244435.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:139648/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner