banner
İçinden Yol Geçen Hayatlar

İçinden Yol Geçen Hayatlar

Seymen Bozaslan, seyahate “boş zaman etkinliği” olarak bakan bir “tatilci” ya da maceraperest değil, onu yasam tarzına dönüştürmüş bir gezgin. Yola çıkıyor, geziyor, kaydediyor ama daha önemlisi temas ediyor; gittiği yerlerin hikâyelerini biriktiriyor, yasam deneyimlerini okurlarına aktarıyor.
Dolayısıyla, o alışılageldik “Nerede ne yenir?”, “Nereleri gezilir?” sorularına yanıt vermeyi amaçlayan bir kitap değil bu; gezilip görülen yerlerin listesini çıkarmaya da çalışmıyor. Bozaslan bu kitapla, seyahatlerinde tanıdığı Anadolu’yu, Anadolu insanının tutkusunu, enerjisini, hayallerini anlamaya ve anlatmaya çalışıyor; onların kısıtlı imkânlarla neler başarabildiğini göstermek istiyor.
İçinden Yol Geçen Hayatlar, bu ülkenin farklı coğrafyalarından sıra dışı insan hikâyelerini ve hayat tecrübelerini bize ulaştırarak hem bu toprakların kültürel ve sosyal zenginliğini tanımamızı sağlıyor hem de insanın yaratıcılığına ve azmine dair sarsıcı örnekler aktararak hepimizi düşünmeye sevk ediyor.

Liste Fiyatı: 216,00
Yayın Tarihi: 23.10.2019
ISBN: 9786059151429
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 373 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 144,07
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/icinden-yol-gecen-hayatlar/518264.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10031414/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner