banner
İhanet

İhanet

Savannah'nın en güçlü kan emicisi, güneyli aristokrat William Cuyler Thorne, şehvetini ve susuzluğunu bastırırken ve şehrin insan nüfusunu gerçek kötülüğe karşı korurken asırlar geçirdi. Sosyal nüfuza, voodoo büyüsüne ve hortlak olmanın getirdiği kıskanılası bir güce sahip. Ama şimdi William bile huzursuz.

Bütün vampirleri yok edecek güçlü bir Maya tanrıçasıyla ilgili mahşerimsi bir antik kehanet yeniden ortaya çıktı. Daha kötüsü, William'ın sevgili sağ kolu, seksi Jack McShane, bu mahşer günü vampir avcısına dönüşecek olan polis detektifi Connie'ye deli gibi âşık. Daha da kötüsü, William'ın şimdi iki kez ölmüş ve iki kat iğrençleşmiş olan eski sevgilisi, yeraltı dünyasının kapılarını açarak iblisleri serbest bırakıp intikam almayı planlıyor. William, Jack ve diğer dünyaya dâhil olanlar için işler cehennemden de yakıcı bir hâle gelecek.

Liste Fiyatı: 13,89
Çevirmen: Burçin Taylan
Yayın Tarihi: 23.09.2010
ISBN: 9786053842828
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 120 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ihanet/242917.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:123844/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner