banner
İki Ölü Kanarya

İki Ölü Kanarya

Yaşamın kaynağı zıtlıklar arasındaki uyum, devinim ve denge olunca, insana ne zavallı bir kul, ne dünyayı kasıp kavuran zalim bir efendi olmak yakışır. İnsana yakışan şiirdir, insana insanı arattıran ve bulduran da...

Bir gün geride yaşam kalmaz, ama yaşamdan geriye şiir kalır. Şiirde ayakta kalan ise; onun imge ve sözcükleri değil, ona sorduğun bir soruya verdiği yanıttır. Ya da onun sana sorarak yanıtlamanı beklediği soru.

Şairler, cam kırıklarını gözlerinde taşırken yıldızların sütünü sağar. Kimi kırk odalı yüreklere, kimi demir perdeli ülkelere benzer. Şairler evlerine suçlu döner. Belki gerçekten bir şey aramaya çıkmışlardır yollara, belki bir kaçıştır onları şiire sürükleyen. Hep dikenin saplandığı anda yaşarlar ve onların da yürekleri bazen akortsuz ağlar.

Başlamadan bitirdiğim şiirlerimin satır aralarını yazmak zorunda hissettiğim an, eylemlerimin süreceğinin de farkına vardığım andır. O günden bu yana yollardayım.

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 11.12.2018
ISBN: 9780000019899
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 52
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 13,84
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iki-olu-kanarya/486170.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7606543/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner