banner
İlkokuma ve Yazma Öğretimi Etkinlik Temelli

İlkokuma ve Yazma Öğretimi Etkinlik Temelli

Günümüzde yalnızca okuryazar olmak başarı için yeterli olmamaktadır. Çağdaş toplumlarda dakikada 2000-3000 sözcüğün okunabildiğinden söz edilir olmuştur. Çağdaş insanın başarılı olabilmesi için başka seçeneği de yoktur. Bugünün dünyasında bilgi birikimi patlama noktasına ulaşmıştır. Bu bilgilerin birey tarafından hızla algılanması, özümsenmesi ve kullanılması gerekir.

Bilgi arttıkça çocuklarımıza kazandıracağımız okuma yazma becerilerinin niteliği de önem kazanmaktadır. Artık, Onlara kazandıracağımız okuma ve yazma becerisi; hızlı, doğru, anlayarak ve kavrayarak okuma, okuduğundan zevk alma bir başka anlatımla "eleştirel" bir okuma becerisiyle işlek bir yazma yeteneği geliştirme, ilkokuma ve yazma öğretiminin temel hedefi olmak durumundadır. Bu kitap, bu amaç için hazırlanmıştır.

Liste Fiyatı: 16,67
Yayın Tarihi: 13.03.2006
ISBN: 9789752844735
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 173
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 14 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ilkokuma-ve-yazma-ogretimi-etkinlik-temelli/79281.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:75814/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner