banner
İmam Hatip Okulları İçin Arapça Neşeli Kartlar 1 (Cd Ekli)

İmam Hatip Okulları İçin Arapça Neşeli Kartlar 1 (Cd Ekli)

Türkiye'de bir ilk olan Sesli Cümle kartları olan bu eser, Arapça öğrenmeye yeni başlayanlar için hazırlanan Neşeli kartlar dilbilgisi kurallarının karmaşıklığından uzak bir şekilde CD ile dinleme, ezberleme ve tekrar etme yoluyla kelime ezberlemek, cümle oluşturmak için öğrencilere kolay bir yol sunuyor. Bu kartlar ile öğrenciler istedikleri her yerde okuyup dinleyerek Arapça cümle kurma mantığına uygun ifade şablonu oluşturabilir. Kartela ile birlikte verilen CD sayesinde; Öğrenci önce kelimeleri sonra cümleleri dinleyecek, Öğretilmek istenen kalıbın, özelliğine dikkat edip kendisi bu kalıbı uygulayarak öğrenecek, Her bölümün sonunda gelen diyalog ile öğrendiklerini birleştirmiş ve pekiştirmiş olacaktır.

Bu kartları özellikle İMAM HATİP ORTAOKULU öğrencileri için müfredata uygun ve eğlenceli bir şekilde hazırlandı çünkü yıllardır Arapçanın öğrenilmesini mümkün olmadığı düşüncesi öğrencilerin pek çoğunda bir ön yargı oluşturmuştu. Temel amaç Arapçayı yeni ve hoş bir yöntemle sunarak yeni neslin zihninden Arapçanın zor ve konuşulmasının imkansız olduğunu fikrini uzaklaştırmaktır. Kartelanın çalışma yöntemi Dinle-Anla-Tekrar et-Konuş... Bütün kartlar, beş kelime ve iki cümle içeriyor.

Liste Fiyatı: 100,00
Yayın Tarihi: 01.01.2014
Dil: ARAPÇA,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 52
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 9.5 x 14 cm

Bu üründen 56 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 63,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/imam-hatip-okullari-icin-arapca-neseli-kartlar-1-cd-ekli/332396.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:164156/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner