banner
İnanırsak Başarırız

İnanırsak Başarırız

Amerikan Rüyasını Gerçekleştirmek İçin Barack Obama’nın Planı

Ve rüya gerçek oldu… Barack OBAMA artık ABD’nin ilk siyahi başkanı…
Yeni Başkan OBAMA Ne Yapacak? Dünyayı Nasıl bir Gelecek Bekliyor?
İşte OBAMA’nın Yeni Yol Haritası…İzleyeceği Dünya Politikasıyla İlgili Merak Ettiğiniz Bütün Soruların Cevabı

ABD’nin dünya üzerindeki pozisyonu ve gücü tartışılmazdır. Bu topraklarda yaşanan en ufak bir gelişme tüm dünyaya hızla yayılmakta ve etkileri oldukça güçlü olmaktadır. Amerika’da mortgage üzerinden yaşanan kriz dünya piyasalarını altüst etmiştir. Şurası bir gerçek ki Amerikan siyaseti dünya siyasetini belirlemektedir. Bu anlamda yeni dönem ABD Başkanı’nın düşünceleri, sözleri, vaatleri, stratejisi, plan ve programı sadece ABD için değil tüm dünya için önemlidir. Bush döneminde 11 Eylül saldırılarını yaşayan, ekonomisi tehlike sinyalleri veren ve itibarı zayıflayan ABD’ye, Barack Obama sadece başkan olarak değil aynı zamanda bir kurtarıcı olarak gelmiştir ve bu kurtarıcının özellikle dış politika planları tüm dünyayı etkileyecektir.

Bu kitapta, Amerika’nın bozuk ekonomisinin nasıl düzeltilebile ceğine, Amerika’nın enerji bağımlılığından nasıl kurtulacağına, ABD’nin dünya için nasıl bir umut olabileceğine, küresel terörizmle nasıl baş edilebileceğine dair yeni lider olarak Barack Obama’nın cesur fikirleri bulunmaktadır:

“Bizler umudun insanlarıyız. Geleceğe yönelik olarak umut içindeyiz. Dünyayı yeniden yapılandırmak ve yazgımızı belirlemek için tarihimizi hatırlamalı ve hepimizin geleceği için çaba içinde olmalıyız.”

“İşte bu Amerika’nın gerçek dehası; Amerika değişebilir. Birliğimiz mükemmelleşebilir. Bu zamana kadar gerçekleştirdiklerimiz, yarın yapabileceklerimiz ve gelecekte yapmamız gerekenler konusunda bize umut veriyor.”

Liste Fiyatı: 249,00
Çevirmen: Özkan Özdem
Kapak: Yunus Bora Ülke
Yayın Tarihi: 16.01.2009
Orijinal Adı: Change We Can Believe In
ISBN: 9786055943592
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 248
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 966 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 168,08
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/inanirsak-basaririz/123864.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:47475/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>