banner
İnfografik:İnsan Vücudu

İnfografik:İnsan Vücudu

Bir insan iskeletinde kaç tane kemik vardır? Peki kalpte kaç kulakçık, kaç karıncık vardır? Bütün bunları öğrenmek ve akılda tutmak çok karışık mı geliyor? O zaman size çok güzel bir haberimiz var... İnfografik Serisi ile insan vücudu hakkındaki genel bilgileri, akılda kalıcı görsellere bakarak çok daha kolay bir şekilde öğrenmek mümkün!

‘İnfografik’ son yıllarda gittikçe popüler bir hale gelen ve karmaşık bilgileri görsellerle anlatmaya yarayan bir teknik. İnfografik: İnsan Vücudu’nda yalın ve dikkat çekici görsellerle yedi ana başlık halinde vücudumuz anlatılıyor. Kitapta yer alan başlıklar: Duyular, Üreme, Kalp, Beyin, Sindirim, İskelet ve İnsan Fabrikası.

Kitabın yazarı Simon Rogers The Guardian’da görev almış ve Twitter’ın da ilk veri editörlerinden olan ünlü bir isim. Peter Grundy ise kitaptaki sıradışı çizimleriyle dikkat çekiyor.

Bu kitap sayesinde öğrenmek için bakmak yeterli.

Liste Fiyatı: 27,69
Çevirmen: Egemen Özkan
Çizer: Peter Grundy
Yayın Tarihi: 31.10.2014
ISBN: 9786054119622
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 24.5 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/infografikinsan-vucudu/353083.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:986634/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner