banner
İngilizce Çeviri Tekniği

İngilizce Çeviri Tekniği

İngilizce Çeviri Tekniği, benzeri çeviri kitaplarında bulunmayan, okura kolayca ve sistematik bir çeviri yeteneği kazandırmak için hazırlanmış, özgün çeviri tekniğinin yanı sıra alıştırma, uygulama ve başvuru bölümleriyle desteklenmiş komple bir çeviri kılavuzudur.

İngilizce yapılar sade ancak öğretici bir tarzda sunulmuştur. Öğretilen konular, tipik cümlelerden oluşan çeviri ya da dönüştürme alıştırmalarıyla desteklenmiştir.

İngilizce çeviriye basit ancak etkili, yeni bir yaklaşım getirilmiştir. Günlük konuşma diline özgü okunuşlu cümlelere de yer verilmiştir. Günlük dilden bilim diline kadar hemen her konudan seçilen parçaların hedef dilde titiz bir çevirisi yapılarak uygulama örnekleri verilmiştir. Bilim terimleri, karıştırılan sözcükler, yanıltıcı sözcükler, Amerikan İngilizce’si ile İngiliz İngilizce’sinde kullanılan farklı sözcükler, parçalı fiiller (phrasal verbs) gibi bilgiler başvuru bölümünde toplanmıştır. Kitabın sonuna, gerek İngilizce gerek Türkçe yapılar ve diğer bilgilerle ilgili okurun anlık gereksinimlerinde kitaptan kolayca yararlanmasını sağlayan kapsamlı alfabetik bir arama dizini konulmuştur.

Liste Fiyatı: 780,00
ISBN: 9789754711677
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 698
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 431 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 583,05
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ingilizce-ceviri-teknigi/118978.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10465/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner