banner
İnsan Kaynaklarında Yepyeni Bir Vizyon

İnsan Kaynaklarında Yepyeni Bir Vizyon

Bugün yöneticiler, yepyeni bir gerçeklikle yüz yüzeler: Gerek duyulan becerilere/eğitime sahip az sayıda insan için çok daha şiddetli bir rekabete girmek zorundalar. Üstelik gelecekteki çalışan havuzu, tüm ihtayaçları karşılayacak becerilere sahip olmayacak. Bu kitabın seçkin yazarları, örgütlerin artık mutlaka anlaması gereken bir gerçek olduğunu belirtiyorlar: Örgütlerin en önemli özkaynağı, çalışanlarıdır. Dolayısıyla insan kaynakları uzmanlarının hedeflerini belirlemeleri ve insan kaynakları etkinliğinin katma değerli içeriğine bakmaları gerekiyor.
"İş dünyasında artık personel yönetiminden, hattâ insan kaynakları yönetiminden söz etmeyi bıraktık. Bugün artık söz konusu olan, insan sermayesi yönetimidir... ve insan kaynakları bunun tam yüreğinde yer alıyor. Bir örgütün en önemli özkaynağının insanlar olduğunu söylemek, artık bir klişe değil. İnsanlar, tek dinamik özkaynağı oluşturuyor... İnsansız hiçbir şey yapılamıyor."

Liste Fiyatı: 15,74
Çevirmen: Pınar Alp Dinç
Yayın Tarihi: 20.03.2001
Orijinal Adı: A New Vision For Human Resources
ISBN: 9789753221993
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 21 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/insan-kaynaklarinda-yepyeni-bir-vizyon/31815.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:268011/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner