İnsan Lekesi

Undamikler de diğerleri de bir kâbusun içindeymiş gibi yaşıyorlardı; fakat zaman hepsi için ayrı akıyordu. Hangisi gerçek hangisi kâbus ne kâbusta görünene tahammül edilebiliyor ne de gerçekte yaşananı anlayabiliyorlardı.
Aynaya bakınca çığlık attı. Zavallı, yıllar geçtiğini bile fark edememişti.
Örtünün üzerine çengellerin gölgesi düştüğü anda, derisi yırtılıp kanamaya başlamıştı; örtüden kopan parçalarla kanı temizlemeye çalıştı. Bu, kanamanın artmasına sebep olmalı ki bütün vücudu kıpkırmızı kesildi, kanayan yerlerin üzerine bastırmak için paçavraları yeniden almaya çalışırken onların, parçalanıp kopan derileri olduğunu can acısıyla anladı; acı içinde kıvranıyordu, gücü kalmamıştı artık, kendini bıraktı.
Bazı kapılar hiç açılmamalı, nöbetçinin neye benzediği, ne kadar zayıf göründüğünün önemi yok.
İlk basamakları inip, sahanlığa çıkınca oğlanın eline ve elindeki eşarba takıldı gözü, o güne kadar gördüğü hiçbir insan eline benzemiyordu, odaya yöneldiğini gördü; o anda oğlan başını çevirip, gülümseyerek Kendal Bey’e baktıktan sonra kapıdan içeri geçti. O bakışı ömrünce unutamayacaktı.
Liste Fiyatı: 275,00TL
Yayın Tarihi: 05.07.2024
ISBN: 9786259831749
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 380
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Bu üründen 3 adet satın alındı.

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
206,25TL
Kazanacağınız Puan: 412
Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat
189,75TL
Okuma Listeleri:
0 kişi
0 kişi
0 kişi