banner
İş, Yönetim ve Diplomasi Dünyasında Müzakere

İş, Yönetim ve Diplomasi Dünyasında Müzakere

Günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olan müzakere, çoğunlukla farkına varılmadan kendiliğinden gerçekleştirilen bir faaliyet olarak karşımıza çıkmaktadır. Zira hayatın hemen her aşamasında karşımızdakini ikna etmeye çalıştığımız durumlar içinde bulunmaktayız. Örneğin; iş yaşamında kritik bir toplantıda, uluslar arası görüşmelerde, bir pazarlama sürecinde ya da iş görüşmesinde, özel yaşamda arkadaşlarımızla hangi filme gideceğimiz ile ilgili karar vermeye çalışırken bile aslında müzakere süreçlerini yaşıyoruz. Tüm bunların yanında müzakere, belirli bir sistematiği, ilkeleri ve araçları olan oldukça karmaşık bir süreçtir.

Bu kitabın başlıca amacı, müzakere teknik ve yöntemlerinin tanımlanması ve tanıtılması, müzakere sürecinin etkinlikle sürdürülebilmesi ve her iki tarafın da kazançlı çıkacağı müzakerelerin gerçekleştirilebilmesi için gerekli bilgi ve becerilerin literatüre ve okuyuculara kazandırılmasıdır.

Liste Fiyatı: 15,00
Yayın Tarihi: 16.05.2008
ISBN: 9789756325964
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 87 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/is-yonetim-ve-diplomasi-dunyasinda-muzakere/112931.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7580/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner